Анонси
     

     






           
           

          Назад

          20-а річниця Конституції України в обласній літній мовній школі

          З нагоди 20-ї річниці Конституції України 26 червня вихованці обласної літньої мовної школи для обдарованих та талановитих дітей завітали на екскурсію до Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця» у Батурині.

          28 червня учні літньої школи відвідали Чернігів аби здійснити покладання квітів до пам’ятників видатним діячам українського державотворення: Богданові Хмельницькому, Іванові Мазепі, Тарасові Шевченку.

          Того ж дня, педагогічним колективом було проведено тематичну бесіду «Соборна мати – Україна, одна на всіх як оберіг» та брейн-ринг «Я – громадянин України», під час якого кожен учасник проявив свій патріотизм та любов до Батьківщини.

          Учні літньої школи старанно підготувалися до конкурсу малюнків «Я маю право на ….». На малюнках юнаки та дівчата зображували свої права, передбачені Конституцією України та права, які б вони хотіли мати.

          На завершення, діти, розділившись на групи демонстрували свої заздалегідь підготовлені презентації «Світ дитинства захищений правом».

          Увесь день панувала святкова та творча атмосфера. Вихованці літньої школи дізналися багато корисної інформації та запевнили, що знають не лише свої права, а й обов`язки.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/