Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відкриття меморіальної дошки

          31 травня на базі Чернігівської гімназії №31 гуманітарно-естетичного профілю відкрито меморіальну дошку загиблим учасникам АТО: Дмитру Терновому, Віктору Запеці та Володимиру Тітарчуку.

          Згадати загиблих бійців прийшли їхні дружини, матері, друзі та бойові побратими.

          Висловив співчуття та щиру вдячність батькам героїв завідувач сектору Чернігівської області державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО Альберт Черешко.

          Олена Миколаївна, мама Віктора Запеки, говорить про сина як про веселу, товариську людину, готову підставити дружнє плече будь-якої хвилини. Віктор захищав Батьківщину у складі спецбатальйону «Чернігів». У листопаді 2014-го одержав смертельні поранення у бою біля Станиці Луганської. Нагороджений орденом «За мужність».

          Право відкрити меморіальну дошку надали синам Героїв, після чого юнаки випустили в небо білих голубів, як символ чистих душ. Поминальну літію за загиблими відслужив священик Катерининської церкви Української православної церкви Київського патріархату отець Євген Орда. Присутні вшанували пам’ять героїв хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки.

          Ми завжди будемо пам’ятати земляків, які віддали своє життя, захищаючи незалежність і цілісність України.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/