Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Вебометричний рейтинг 2016. Ніжинський обласний педагогічний ліцей Чернігівської обласної ради в десятці найкращих

          Ніжинський обласний педагогічний ліцей Чернігівської обласної ради посів 7 позицію у вебометричному рейтингу довузівських навчальних закладів SWR (Sumy WebRank) 2016, як учасник VI Конкурсу на кращий веб-сайт навчального закладу, що проводиться Інтернет-Асоціацією України (ІнАУ) за підтримки Міністерства освіти і науки України. Заклад отримав Диплом «За місце у 5% кращих навчальних закладів України у вебометричному рейтингу Sumy WebRank 2016 серед міських шкіл учасників VI Конкурсу на кращий веб-сайт закладу освіти».

          Вебометричний рейтинг довузівських навчальних закладів SWR проводиться Сумським державним університетом з 2013 року. Цього року учасниками рейтингу стало більше 1800 навчальних закладів довузівської освіти.

          Вебометричний підхід в автоматизованому режимі дозволяє 24 години на добу проводити моніторинг інформаційної відкритості та корисності веб-ресурсів навчальних закладів та інших інституцій, місією яких є надання суспільству доступу до різного роду інформації.

          Із повною версією результатів та методикою вебометричного рейтингу Sumy Web Rankвід Сумського державного університету можна ознайомитись на Першому українському рейтинговому порталі http://ranking.sumdu.edu.ua.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/