Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Урочисте закриття ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на Чернігівщині

          24 травня на Красній площі міста Чернігова проведено урочисте закриття ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

          З 19 по 24 травня 27 роїв зі всієї області змагалися за право представляти Чернігівщину на заключному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

          Урочисте закриття ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») пройшло за участю першого заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації Леоніда Сахневича, заступника голови - керівника апарату Чернігівської обласної державної адміністрації Наталії Романової, начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації Миколи Конопацького, завідувача сектору Чернігівської області державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО Альберта Черешка та представників громадських організацій.

          До місця проведення козацького кола на Красній площі, учасники гри пройшли урочистою ходою. Крім джур, в ході взяли участь вихованці Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою та духовий оркестр Чернігівського музичного училища ім. Л.М. Ревуцького. Під час проведення козацького кола на Красній площі почесні гості поклали квіти до меморіальної стели військовослужбовцям Чернігівщини, загиблим у зоні проведення АТО.

          Наталія Романова виступила з вітальним словом до дітей та нагородила рої-переможці.

          Вихованці Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою продемонстрували флеш-моб «Тризуб» під час якого виконали патріотичну пісню «Заспіваймо пісню за Україну».

          У 2016 році перше місце у ІІ обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») посів рій «Січ» Бахмацького району. Переможців нагороджено Кубком, а також вони представлятимуть Чернігівщину на ІІІ Всеукраїнському етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Хаджибейська січ - 2016» у рамках тематичної зміни «Ми – Українці!» в Українському державному центрі «Молода гвардія» у серпні 2016 року. Друге місце виборов рій «Отамани» з міста Ніжин, третіми стали учасники рою «Литаври» з Прилук.

          Рої, які здобули ІІ та ІІІ місця, нагороджено путівками на участь у ІІ тематичній зміні з національно-патріотичного виховання обласної літньої школи для обдарованих та талановитих дітей на базі дитячого табору «Юний турист» у с. Количівка Чернігівського району в липні 2016 року.

          Завдяки грі «Джура», учасники не лише проявили свою кмітливість, інтелектуальність, активність та завзяття, а й знайшли багато нових друзів та отримали гарні враження.

          Попереду не менш відповідальний етап підготовки до фінального етапу військово-патріотичної гри. Бажаємо переможцям з Бахмацького району не зупинятися на досягнутому та достойно представити Чернігівську область.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/