Анонси
     

     






           
           
          Київський національний університет імені Тараса Шевченка

          Назад

          Університет юних правознавців

          Освітньо-правовий проект «Університет юних правознавців» реалізовано на юридичному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

          Мета проекту – підвищення рівня правової освіти учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

          Університет юних правознавців – це дванадцять лекцій з основних галузей українського права, які проводяться на безкоштовній основі студентами та викладачами юридичного факультету для учнів 6-8 класів у Головному корпусі університету. Лекційний матеріал подається в ігрових, інтерактивних формах. Школярі забезпечуються робочими зошитами, а також отримують від організаторів студентський квиток та диплом. Протягом навчання школярі мають можливість відвідати музеї університету та ближче познайомитись з університетським життям.

          На офіційному сайті юридичного факультету за посиланням http://www.law.univ.kiev.ua/ можна ознайомитися з фото та відеоматеріалами, які стосуються організації та проведення навчальних занять. Для обговорення деталей організації проведення занять на умовах, які будуть відповідати потребам та можливостям навчальних закладів, наприклад, шляхом 2-3 денного перебування дітей у м.Києві з проживанням у готелі університету, звертатись за телефоном 063 420 58 02

          .

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/